Information

Skriv ut

SECNET - Nya medlemmar

Skriven av 3_43 (Alf Lundström) on .

SECNET är nu öppen för medlemskap för Diplomerade Säkerhetssamordnare samt för Certifierade Säkerhetschefer utbildade och certifierade vid Företagsuniversitetet eller motsvarande utbildning.

För Diplomerade Säkerhetssamordnares medlemssakp krävs att man arbetat med kvalificerat säkerhetsarbete i ledande befattning under minst tre (3) år. Välkommen med en medlemsansökan med meritförteckning (CV) till föreningens ordförande - Alf Lundström - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan!

Skriv ut

Linkedin

Skriven av 3_43 (Alf Lundström) on .

Alla medlemmar i SECNET uppmanas att registrera sig i communitys www.linkedin.com och i SECNET Sweden. Syftet med denna communitys är att alla medlemmar ska kunna kommunicera på ett enkelt sätt med varandra och med styrelsen.

Ambitionen och tanken är att Du ska får snabbt svar på dina frågor och eventuella synpunkter av medlemmarna i närverket. På så sätt förbättrar vi stödet från nätverket till dig som arbetar aktivt med säkerhet.

Vår förhoppning är att denna möjlighet till kommunikation ska hjälpa och stödja dig i det vardagliga säkerhetsarbetet. Styrelsen målsättning är att vi ska ha en 100 % anslutning till detta forum.

Styrelsen